Tchibo2Go moderní samoobslužná kavárna na 1 m²

V dnešní covidové době jsou díky vládním nařízením omezené možnosti vychutnat si kávu mimo domov. Kavárny fungují ve velmi omezeném režimu, ale i přesto vznikají nové příležitosti, kde a jak si kvalitní kávu s sebou vychutnat. S novými možnostmi se ale zvyšuje i tlak na dodavatele, protože spotřebitelé očekávají nejen rychlou dostupnost svých oblíbených nápojů a občerstvení, ale také vyžadují vždy čerstvost a nejvyšší kvalitu.

Společnost Tchibo Coffee Service má dlouholeté zkušenosti s vývojem kávových řešení pro firemní zákazníky, proto nyní přišla s novým konceptem Tchibo2Go. Koncept moderního kávového koutku je založen na myšlence „vše z jednoho zdroje“. Cílem je ukázat, že i na malém prostoru bez vysokých vstupních investic je možné stylově nabízet kvalitní kávu a dokonalý servis. Řešení kávového koutku lze pak vždy individuálně přizpůsobit podle možností prostoru a potřeb. Poskytnete prostor a Tchibo2Go zajistí vše ostatní.

Moderní, výkonné kávovary a vysoce kvalitní káva jsou tak nejen možným rozšířením nabídky základních služeb, ale také komplexní péčí o potřeby a loajalitu zákazníků, kteří ocení možnost připravit si lahodnou kávu například na cestách, při nakupování nebo při čekání na úřadech nebo u lékaře.

Tchibo2Go kávový koutek nabízí hned několik výhod. Zabere jen 1 m2 plochy a může být plně vybaven doplňkovým sortimentem jako jsou například čaje, horká čokoláda, kelímky, víčka, míchátka, cukry atd. Výběr ze tří velikostí koutku uspokojí nejrůznější prostorové možnosti. Značka Tchibo nabízí svým zákazníkům osvědčenou kvalitu, záruku čerstvosti, ale i dlouholetou tradici a zkušenosti v oboru. Specializovaný tým kávových expertů nabízí nejen odbornou podporu, ale i pravidelný servis kávovarů a údržbu. Pro větší pohodlí a jistotu lze ke kávovarům přidat i platební systém. Pro platby přímo v koutku si tak lze vybrat ze dvou možností – mincovník nebo platební terminál.

Samoobslužné kávové koutky Tchibo2Go jsou jednoduchý a rychlý způsob, jak zákazníkům nabídnout šálek kvalitní kávy a zpříjemnit den. Káva je zároveň jedním z produktů s vysokou marží, proto je i tento koncept skvělý způsob, jak zvýšit své zisky z prodeje a podnikání.

Možnosti přípravy a podávání dokonalé kávy se i v této nelehké době rozšiřují a přináší nám nové trendy.