Zpříjemněte si cestu vlakem se společností JLV

Pobyt v jídelním voze je příjemným zpestřením při cestování vlakem. Ať už jedete na výlet, na pracovní cestu nebo třeba do školy, na palubě vlaků můžete vybírat z celé řady nápojů. Odpočiňte si při své cestě od každodenních starostí, relaxujte a u toho si naplno vychutnejte šálek italské kávy Piacetto, voňavého čaje Pure Tea Selection nebo kakaového nápoje Pure Fine Selection Finesse.

When you travel by train, staying in the dining car is a pleasant joy. Whether you are going on a trip, a business trip or to school, you can choose from a wide range of drinks on the board. Take a break from your daily routine, relax, and enjoy a cup of Italian coffee Piacetto, fragrant cup of tea from Pure Tea Selection or cocoa drink Pure Fine Selection Finesse on your journey.

Prestižní značky Piacetto a Pure od společnosti Tchibo Coffee Service nabízí produkty, které jsou souhrnem mnohaleté tradice, zkušeností a znalostí kávového trhu. Možná vás překvapí, že Tchibo je rodinnou firmou, která byla založena již v roce 1949 v Hamburku a dodnes ji vede syn zakladatele společnosti.

The prestigious brands Piacetto and Pure from Tchibo Coffee Service offer products that are the results of long tradition, experience, and knowledge of the coffee market. You may be surprised that Tchibo is a family business that was founded in 1949 in Hamburg and is still managed by the son of the company’s founder.

Káva je vášeň, a proto v Tchibo řídí postup výroby od samotné sklizně až po hotový šálek. Prioritou je nejvyšší kvalita a bezpečnost, proto celý proces podléhá přísným normám a kontrolám kvality. Společnost cítí odpovědnost za etiku výroby i za stanovení nových, globálních standardů pro dodávku kávy. To znamená, že jde nejen o kávu nejvyšší kvality, ale také o důraz na udržitelnost a ochranu životního prostředí. Certifikaci udržitelnosti udělují nezávislé instituce, které zaručují respekt k přírodě, lidem podílejícím se na výrobním procesu a k celé planetě.

Coffee is a Tchibo´s passion. They control the production process from the harvest to the cup. The entire process is given into strict standards and quality controls because the highest quality and safety is a priority. The company feels responsible for the ethics of production and for setting new, global standards of supplying coffee. This means that it is not only about coffee of the highest quality, but also an emphasis on a sustainability and environmental protection. Sustainability certification is awarded by independent institutions that guarantee respect to the nature, to people involved in the production process and to the entire planet.

Servírujeme Vám kávu Piacetto 100% Arabica

 

Lahodný šálek kávy Piacetto připomíná procházku do klidné italské kavárny daleko od davů. Pohodlně se usaďte a vydejte se s pojízdnou kavárnou na pomyslný výlet do italského Milána nebo Florencie a vychutnejte si šálek této elegantní kávy s plným tělem. Kávu vám zde ochotně připraví vyškolený a certifikovaný barista. Název Piacetto pochází z italského slova „Piacere“, které znamená „malý okamžik radosti nebo potěšení“. Zastavte se a objevujte malé radosti, které vám nabízí dokonale připravená káva. Lahodná chuť vzniká během pomalého bubnového pražení přesně podle italské kávové tradice. Káva Piacetto je certifikována pečetí mezinárodní organizace Rainforest Alliance ™, která usiluje o ekologické, ekonomické a společensky odpovědné zemědělské metody v souladu s životním prostředím pěstitelů.

A delicious cup of Piacetto coffee is like a walk into a quiet Italian cafe away from the crowded places. Take a comfortable seat and imagine a trip to Milan or Florence with the train cafe. Enjoy a cup of this elegant full-bodied coffee. A trained and certified barista will gladly prepare it to you. The name Piacetto comes from the Italian word “Piacere” which means “little moment of joy or pleasure”. Stop and discover the small joys that perfect coffee offers to you. The delicious taste is created during slow drum roasting precisely like the Italian coffee tradition. Piacetto coffee is certified by the seal of the international organization Rainforest Alliance ™, which try to achieve for ecological, economic, and socially responsible agricultural methods in harmony with the environment of the growers.

 

Čaje Pure Tea Selection

Čaj je přírodní aromatický nápoj, který má nesporné přínosy pro naše zdraví. Do našeho života přináší chvíle uvolnění a možnost relaxovat od běžné rutiny. Čím je život kolem nás rušnější, tím více cítíme potřebu užít si pohodový čas. Přesně tak jsou navrženy a vyrobeny čaje z řady Pure Tea Selection – vysoce kvalitní, s intenzivní chutí a šetrnější k životnímu prostředí. Papír, který je použitý při výrobě krabiček a štítků je certifikovaný ekologickou známkou FSC a čajové sáčky jsou vyrobené z průmyslově kompostovatelného přírodního materiálu. Většina ingrediencí v čajových sáčcích je pěstována ekologickým způsobem. Vybrat si můžete hned z několika příchutí.

Tea is a natural aromatic drink which has benefits to our health. It brings moments of relaxation and the opportunity to take a step back from your everyday life. The busy  life gets us more feeling that we need to enjoy time for rest. This is exactly how the teas from the Pure Tea Selection are designed and made – high quality, with an intense taste and more environmentally friendly. The paper that is used in the boxes and labels is FSC-certified, and the tea bags are made from industrially compostable natural material. Most of the ingredients in the tea bags are organically grown. You can choose from several flavors.

Pure Deluxe Cocoa

Máte při cestování chuť na něco sladkého? Jemný a zároveň krémový kakaový nápoj Pure Fine Selection Finesse je v tom případě, tím pravým potěšením vašich chuťových buněk. Lahodná chuť kakaa se vám bude rozplývat přímo na jazyku.

Do you have a sweet tooth while traveling? In that case, soft and creamy Pure Fine Selection Finesse cocoa drink is the real pleasure for your taste buds. The delicious taste of cocoa will melt on your tongue.

O společnosti JLV, a.s.

Společnost JLV, a.s. je největším českým poskytovatelem gastronomických a retailových služeb pro zákazníky na cestách. V současné době zastřešuje 14 značek, mezi kterými jsou i mezinárodní řetězce. Hlavním předmětem podnikání je zajištění kompletního servisu v jídelních, lůžkových a lehátkových vozech pro železniční společnosti.

JLV, a.s. is the Czech largest provider of gastronomic and retail services for to go customers. It currently covers 14 brands, including international chains. The main business is complete service in dining, sleeping and bed cars for railway companies.

Zdroj: https://www.jlv.cz/